fbpx
Close

Klavani klubikaaslane Nainggolan: hea meelega naaseksin AS Roma ridadesse

Avatar

Foto: Reuters/Scanpix

Milano Interist Ragnar Klavani koduklubisse Cagliari Calciosse selleks hooajaks laenule siirdunud belglasest poolkaitsja Radja Nainggolan kinnitas, et kui võimalus tekiks, siis läheks ta AS Roma meeskonda tagasi.

Inter ostis Nainggolani Romast 2018. aastal 38 miljoni euro eest välja, kuigi oli sealsete fännide üks lemmikuid ja vaid mõned kuud varem oli ta aidanud omad Meistrite liigas poolfinaali, kus tuli lõpuks Liverpooli paremust tunnistada. Kui leping Cagliariga läbi saab, siis on ta taas Interi mängumees, aga võttes arvesse sealseid uusi täiendusi, on kaheldav, kas Nainggolani nähakse üldse meeskonnas.

“Ma ei taha Interi fänne kurvastada, aga kui minult küsida, kas olen Interiga liitumise üle õnnelikum või Romast lahkumise järel õnnetum, siis ütleksin, et olen õnnetum lahkumise pärast. Kas ma Romasse naaseksin? Jah. Kui kõik sobib, siis läheksin tagasi. Mul on sealt kaunid mälestused. See on klubi, mis armastab mind ja mina neid. Olen nende nimel endast kõik andnud. Igatsen Roma puhul kõike. Vaatasin hiljuti uuesti mängu Barcelona vastu (Roma lülitas Barcelona Meistrite liiga veerandfinaalis välja – toim.) ja kui kuulsin klubi hümni, kirjutasin paljusid asju oma endistele meeskonnakaaslastele. See ajas endiselt mulle kananaha ihule. Kõik oli Romas mulle niivõrd loomulik ja igatsen seda. Need asjad puudutasid kõiki ja saab näha, uks on alati avatud,” vahendab Football Italia Nainggolani sõnu.

Oma profikarjääri alguses oli Nainggolan pallimas Cagliaris ja sealgi tunneb 31-aastane mängumees end koduselt. “Mu esimene mäng Cagliariga oli [Roma kodustaadionil] Olimpicol. Arvan, et kui keegi lahkub meeskonnast, siis kõige tähtsam on see, kui oled nendega midagi head teinud. Arvan, et kiindumus, mida Romalt sain, oli osa sellest, mida ma väljakul endast andsin. Olen selle üle uhke, sest pole lihtne saada nii suurelt klubilt sedavõrd palju kiindumust.”

scroll to top