Pealeht / Itaalia / AS Roma elav legend kinnitas: ma olen fännide ja roomlaste omand
Foto: Federico Proietti /Sync/A/SIPA / Scanpix

AS Roma elav legend kinnitas: ma olen fännide ja roomlaste omand

AS Roma on pärast Itaalia pealinna jalgpallikuninga Francesco Totti mängijakarjääri muutunud tiimiks, kus lojaalsus ja truudus on kõige tähtsam. Praegu Totti “rolli” täitev poolkaitsja, kapten Daniele De Rossi selgitas, et olla linna sümboliks tähendab vaid üht: sa kuulud roomlastele ja klubi fännidele.

Il Romanista ajalehele antud usutluses selgitas itaallane, et tema õlul on meeletu vastutus. “Kas te teate mida tähendab Rooma sümboliks olemine? See on meeletu vastutus, mida tuleb alati enda õlgadel kanda. See tähendab, et sümbolil pole mingit valikut – ta ei saa otsustada, kas ta on või ei ole sümboliks. Kui varasemalt tehti mulle teistelt klubidelt mitmeid pakkumisi, siis mitte mina ei öelnud neile ära, vaid seda tegid fännid: mina olen Rooma ning sellest tulenevalt olen ma Rooma ja AS Roma fännide omandiks,” selgitas De Rossi oma mõttekäiku.

18 aastat AS Roma süsteemi kuulunud ning 17 aastat põhitiimi kuulunud De Rossi on klubi eest mänginud 594 kohtumist ja löönud 61 väravat. Itaalia koondisega krooniti ta 2006. aastal maailmameistriks.

saleapp.ee

Vaata lisaks

AS Roma fännid survestavad presidenti lahkuma

Mõõnaperioodi läbi elava AS Roma paadunud fännid on lühikese süütenööriga. Nüüd on nende meelest halva …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga