fbpx
Close

Peatreenerite vahetus võib läbi kukkuda?

Avatar

Massimiliano Allegri. Foto: AFP/Scanpix

Pärast Massimiliano Allegri vallandamist Juventuse poolt on 51-aastane peatreener tööta ning õhus on mitmeid aastaid olnud liikumine Premier League’i, kus teda on paari pandud nii Manchester Unitedi, Arsenali ja Chelseaga. Nimekirjast viimane meeskond on kaalumas treenerivahetust ning Juventuse juhtkond tunneb Sky Sportsi andmetel huvi nende peatreeneri Maurizio Sarri vastu.

Samal ajal vabaneks Chelsea treeneritool, millele on üks peamistest kandidaatidest klubi rekordskoorija, eile Derby Countyga napilt kõrgliigast eemale jäänud Frank Lampard. Samas on Allegri tõestanud oma taset ning võrreldes Inglismaa internatsionaaliga on itaallasel palju rohkem kogemust.

Sellest hoolimata võime teda järgmisel hooajal hoopis puhkamas näha. “Kui on võimalus, siis naasen treeneritööle. Muidu võtan aastakese vabaks. Kui mul oleks valida, siis võtaksin endale meeldiva tiimi. Hetkel pole mulle keegi kindlat pakkumist teinud ning tulevikust rääkimine pole hetkel mõttekas,” ütles Allegri väljaandele DAZN.

Viis järjestikust liigatiitlit võitnud peatreener andis mõista, et uuel juhendajal ootab ees üpris lihtne töö. “Kes iganes siia tuleb, saab teistest selgelt võimsama tiimi. Liiga taasvõitmise tõenäosuseks on 90 protsenti,” lisas ta.

scroll to top