fbpx
Close

Williani karm avaldus Arsenali kohta: tahtsin sealt pärast kolme kuud lahkuda

Avatar

Willian. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

2013-2020 Londoni Chelsea eest pallinud, kuid järgneval hooajal linnarivaali Arsenali ridadesse kolinud brasiillasest ääreründaja Willian avaldas, et tol ajal oli Arsenalis olukord sedavõrd kehv, et andis kolm kuud hiljem oma agendile lahkumissoovist teada.

“Ma polnud õnnelik, seepärast ma ka ei esinenud hästi. Ma ei tahaks detaile avada, kuid ma polnud õnnelik. Kui sinna saabusin, siis olin õnnelik. Olin alguses motiveeritud. Uus klubi, meeskonnakaaslased, projekt – tahtsin häid esitusi pakkuda. Pärast kolme kuud ütlesin oma agendile: “Palun, tahan siit ära minna.” Ma ei taha klubi kohta midagi halvasti rääkida, sest tegemist on ajaloolise ja suure klubiga. Tuntud nimed on seal mänginud. Aga minu jaoks asjad seal ei toiminud. Tegemist oli selgelt mu karjääri kõige raskema ajaga,” rääkis 33-aastane Willian Youtube’i kanalile FIVE.

“Loobusin tõepoolest suurest rahast, aga see pole ka kõige tähtsam asi elus. Sa pead olema õnnelik ja nautima, tõusma hommikul üles ning soov treeningule minna. Minu puhul seda Arsenalis polnud. Seega ütlesin endale, oma perekonnale ja abikaasale: “Ma ei saa siia jääda. Ma pole siin õnnelik, pean lahkuma ja leidma viisi, kuidas klubist lahkuda.” Mu jaoks oleks olnud ebaõiglane jääda kohta ainult raha pärast, kus sa tegelikult olla ei taha.”

Willian sõnas ühtlasi, et ka Arsenali fännid ei halastanud talle, mis tegi lahkumise isegi lihtsamaks. “Sain sotsiaalmeedias palju sõnumeid neilt ning samuti seepärast, et olin Chelseast tulnud. Arvan, et kui oleksin mõnest teisest klubist tulnud, siis oleks see neile parem olnud. Kuna ma tulin Chelseast ja mu esitused polnud head, siis mõtlesin sellele ning ütlesin, et pean minema.”

Arsenalis jäi Williani nimele 25 mängu ning vaid üks värav. Chelseaga tuli mees aga kahel korral Inglismaa meistriks ja korra võideti ka Euroopa liiga.

scroll to top