fbpx
Close

Otsustav Lukaku “abiga” käärlöök tõi Sevillale järjekordse Euroopa liiga võidu

Avatar

-Luuk de Jong ja Sergio Reguilon | Foto: AFP/Scanpix

Euroopa liiga 2019/20 hooajale tõmmati reedel joon alla, kui finaalmängus alistas Hispaania kõrgliiga neljas meeskond Sevilla Itaalia kõrgliiga teise Milano Interi kaotusseisust väljudes tulemusega 3:2.

Juhtuma hakkas juba viiendal minutil, kui Diego Carlos kukutas trahvikastis murule värava suunas purjetanud Romelu Lukaku ning belglane realiseeris peagi ka penalti ära. Kõigest seitse minutit hiljem Sevilla vastas, mil Jesus Navase tsenderdus jõudis Luuk de Jongini ja hollandlane pani palli peaga võrku. 35. minutil oli De Jong taas resultatiivne, kes sai suurepärase palli oma viimase mängu Sevilla eest pidanud Ever Banegalt ja nii oli Inter 1:2 kaotusseisu jäänud. Avapoolaeg möödus ülimalt intensiivselt ja seda tõestas ilmekalt 2:2 viigivärav, mis löödi vaid minuti möödudes, kui karistuslöögist antud tsenderduse järgselt pani mänguvahendi omakorda peaga postide vahele Diego Godin.

Lõppsõna jäi Sevillale, kes on olnud ajaloo edukaim meeskond Euroopa liigas viie tiitliga, kuhu lisandus nüüd ka kuues. 74. minutil jõudis karistusalas pall Diego Carloseni, just selle meheni, kes oli matši esimese värava põhjustanud, kuid nüüd tegi brasiillasest keskkaitsja korrektuurina otsustava käärlöögi, mis võttis iroonilisel kombel Lukakust rikošeti ja 3:2 seisuna oli pall viimast korda võrgus.

scroll to top