fbpx
Close

Barcelonas käärib! Suarez: klubi president võiks mulle otse öelda, et tahab mu lahkumist

Avatar

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez reacts during the Spanish league football match FC Barcelona against Deportivo Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 21, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Hispaania tippklubi Barcelona tõi küll hiljuti uueks peatreeneriks Ronald Koemani, aga mängijate ja klubi juhtkonna osas on endiselt palju segadust. Nüüd võttis sõna Luis Suarez, kes andis mõista, et on valmis meeskonnast lahkuma.

Kõigi eelduste kohaselt on Kataloonia gigandi ridades toimumas veel mitmeid muudatusi, mille ajenditeks on Hispaania meistritiitli maha mängimine ja 2:8 kaotus Meistrite liiga veerandfinaalis Müncheni Bayernile. Suareze puhul on hakanud levima jutud, et meest enam võistkonda ei vajata, ent endine Amsterdami Ajaxi ja Liverpooli ründeäss soovib sellele konkreetset vastust klubi juhtkonnalt. Lepingut on Suarezel Barcelonaga alles veel ühe aasta jagu. Tänavu lõi ta vaatamata põlvevigastusele 36 mänguga 21 väravat.

“Mõningatest nimedest on olnud juttu, mis on klubi president [Josep Maria Bartomeu] välja toonud, ja muutustest, mida saaks teha, aga keegi pole mulle öelnud, et tahavad seda minuta teha. Kui selline on klubi soov, siis oleks hea, et juhtival kohal tegutsev inimene räägiks otse minuga. Olen Barcelonas olnud kuus aastat, piisavalt palju, et öelda, mida nad mõtlevad. Parem on mulle öelda, kui olen üks neist, keda nähakse lahkumas. Samuti tahan klubile parimat ja täna on mu plaan jätkata, aga kui klubi arvab, et olen ebaoluline, siis pole mul probleemi rääkida nendega, kes teevad otsuseid. Seni, kuni minuga arvestatakse, tahan Barcelonasse jääda. Tahan jätkata võimalikult palju omapoolse panuse andmist meeskonna heaks. Olen tundnud fännide toetust saabumise hetkest, mis annab mulle samuti palju jõudu edasi pingutada,” rääkis Suarez El Pais’ vahendusel.

Ühtlasi kinnitas 33-aastane uruguaylane, et oleks valmis tuleval hooajal nõustuma ka vahetusmehe rolliga, kui klubi tugevdab üleminekuakna sees ründeliini. “Lepiksin sellega, sest olen seda alati oma karjääri jooksul teinud. Konkurents on alati hea ja kui treener arvab, et peaksin alustama pingilt, siis pole mul probleemi selle rolliga kaasa aidata, mis mulle on antud. Usun, et suudan selle klubi heaks veel palju anda.”

scroll to top