fbpx
Close

Juventuse ääreründaja: Guardiola küsis minult, kas olen valmis õppima jalgpalli mängima

Avatar

Pep Guardiola. Foto: Action Images /Reuters/Scanpix

Kolmandat hooaega Torino Juventuses palliv brasiillasest ääreründaja Douglas Costa meenutas, kuidas Pep Guardiola veenis teda Donetski Šahtarist lahkuma ja Müncheni Bayerniga liituma.

“Guardiola oli inimene, kes minu arengut kõige enam mõjutas. Ta lubas mul õiges rollis mängida. Ta helistas mulle ja ütles: “Meil on plaan su karjäärile, kas sa liitud meiega? Oled sa valmis õppima, kuidas jalgpalli mängida?” Ma vastasin: “Jah, olen valmis.” Bayernis oli mul siiski üpris kurb periood. Arvasin, et võidame Meistrite liiga. Igaüks meist mängis väga hästi. Meeskond oli üks tugevamaid ja tehnilisi, kus eales mänginud olen. Loomulikult on meil erakordne koosseis ka Juventuses, aga seal oli iga mängija oma ala parim,” rääkis 29-aastane Costa DAZN-i vahendusel.

“Juventuse eesmärk on Meistrite liiga võita, mistõttu Torinosse tulingi, et saada osa selle võitmise seiklusest. Püüame. Ainult selle karika tõstmine annab meile tunde, et oleme eesmärgi täitnud. Olen väga keskendunud, et Cristiano Ronaldolt õppida. Üks maailma kõige parimatest mängijatest on meie meeskonnas. Kui ma ja Paulo Dybala oleme sajaprotsendiliselt valmis, siis saame väga suuri eesmärke sihtida. Hetkel ma ei jätaks Juventust mõne teise meeskonna pärast. Tunnen end vabana ja mind võetakse hästi vastu. Tunnen end väga hästi.”

scroll to top