fbpx
Pealeht / Klubid / Chelsea / Hazardi üleminek Real Madridi oli belglase silmis vältimatu
Eden Hazard. Foto: AFP/Scanpix

Hazardi üleminek Real Madridi oli belglase silmis vältimatu

Pikalt õhus olnud diil jõustus eile õhtul, kui Belgia koondislane ning Chelsea võtmemängija Eden Hazard liitus oma lemmikklubi Real Madridiga saja miljoni euro eest. Ääreründaja ametlik pressiteade selgitas ülemineku tagamaid ning see diil oli vältimatu.

“Ma unistasin Reali särgi kandmisest juba noorena, kui lõin oma esimese värava. Nüüd on klubid jõudnud kokkuleppele ja loodan, et mõistate mu otsust. Ma pidin oma unistuste poole püüdlema nagu igaüks peaks haarama kinni võimalusest, kui see viib unistusele lähemale.

Chelseast lahkumine on mu karjääri raskeim ja suurim otsus. Ma nautisin Chelseas iga hetke ning ainus klubi, kuhu ma sealt oleks edasi läinud, oligi Real Madrid. Ma isegi ei kaalunud teiste klubide pakkumisi,” seisis tema sotsiaalmeedia kontol.

medpoint.ee

Vaata lisaks

VIDEO: Sakhost Van Dijkini, Bentekest Salah’ni, Kariusest Alissonini ehk kuidas teeb Jürgen Klopp nii häid täiendusi?

Liverpool on viimase nelja aastaga tõusnud tuhast Meistrite liiga võitjateks ning suuresti tunnustatakse selle eest …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga