fbpx
Close

Di Maria: PSG-s valetati mulle, aga olen õnnelik, et Barcelonaga ei liitunud

Avatar

Foto: David Niviere/SIPA/Scanpix

Pariisi Saint-Germaini ääreründaja Angel Di Maria kinnitas L’Equipe’i vahendusel antud intervjuus, et tal oli kolme aasta eest võimalik siirduda Hispaaniasse tagasi Barcelona ridadesse, kuid praegune koduklubi takistas sellel juhtumast.

PSG-ga liitus Di Maria 2015. aastal pärast ebaõnnestunud hooaega Manchester Unitedis. Enne seda veetis ta neli hooaega Madridi Realis, kus tuli ka Meistrite liiga võitjaks, ja varem Euroopas pallides oli ta kuulunud veel kolm aastat Lissaboni Benficasse. La Ligasse oli argentiinlasel võimalus naasta ja lüüa käed sealse tipu Barcelonaga, kuid just PSG tõttu jäi üleminek ära ning lõpuks tõi Barcelona Dortmundi Borussiast prantslase Ousmane Dembele’. Di Maria sõnul oli klubi käitumine ebameeldiv, aga praegu on ta hoopis õnnelik, et Reali igipõlise rivaali eest ei mängi.

“Olen Pariisis väga õnnelik, aga klubis olevad inimesed ütlesid tol ajal asju, mis osutusid lõpuks valedeks. Barcelona püüdis mind palgata. Kaks klubi arutasid seda, kuid PSG ei tahtnud mind müüa ja seal see lõppes. Need valed ärritasid mind kõvasti, aga lõpuks mitte lahkumine oli hea otsus, sest olen praegu Pariisis väga õnnelik. Tahan oma karjääri Euroopas lõpetada PSG ridades. See on ainus, mida tahan ja mis on mul mõttes. Ma olen siin õnnelik ja samamoodi mu perekond. Mis puudutab ülejäänut, siis seda ei oska ma kommenteerida. Ühtegi arutelu pole veel toimunud ja see pole ka mul hetkel kavas. Tahan keskenduda väljakul olemisele ning ülejäänu tuleb hiljem,” rääkis Di Maria.

“Meistrite liigat oleks imeline taas võita. Mitte ainult trofee, vaid kiindumuse pärast, mida klubi ja poolehoidjate vastu tunnen. Tunnen, et kahe viimase hooaja jooksul olen võitnud fännide austuse. Mentaalselt muutis see palju, kui tundsin, et nad julgustasid mind rohkem ja laulsid minust. See andis mulle palju jõudu ja püüan neid väljakul tegutsemisega tänada. Kui ma saaksin neile tuua Meistrite liiga võidu enne lahkumist, siis oleks see ideaalne lõpp meie loole.”

scroll to top