fbpx
Close

VÕIMAS! Klavan aitas Cagliari Itaalia suurklubi vastu dramaatilise võiduni

Avatar

Ragnar Klavan. Foto: Reuters/Scanpix

Itaalia kõrgliigas peeti kolmapäeval ära seitse viienda vooru kohtumist, milles kahtlemata kaalukaima võidu noppis Ragnar Klavani kodumeeskond Cagliari Calcio, kui alistati võõrsil 1:0 Napoli.

Poolaeg mulluse Serie A hõbedameeskonna ja Cagliari vahel lõppes 0:0. Teisel kolmveerandtunnil sai Napoli aina parem hoo sisse ning külalised päästis mitmel korral Cagliari rootslasest väravavaht Robin Olsen ning ka kaitseliin, kelle seas Klavan, tegid tublit tööd.

Vastu mängupildi ootusi pääses Cagliari 88. minutil vasturünnakusse ning Nahitan Nandezi tsenderduse realiseeris peaga väravaks 30-aastane argentiinlane Lucas Castro. Seejuures sai kohtunikega sõnelemise pärast punase kaardi Napoli üks tähtmängijatest, keskkaitsja Kalidou Koulibaly ja nii pidid võõrustajad viimastel minutitel vähemuses tegutsema.

Cagliari kaitse pidas aga lõpuni vastu ja kätte saadi hooaja kolmas võit. Seevastu alles hiljuti Meistrite liigas Liverpoolist 2:0 üle olnud Napolile oli see hooaja teiseks kaotuseks, varasemalt oli neil all 3:4 kaotus valitsevalt Itaalia meistrilt Torino Juventuselt. Turniiritabelis on mõlemad meeskonnad üheksa punkti peal ning Napoli asub neljandal kohal vaid parema väravate vahe tõttu (13:9, Cagliaril 8:5).

Kõik kolmapäevased tulemused:

Napoli – Cagliari Calcio 0:1

AS Roma – Atalanta 0:2

Fiorentina – Sampdoria 2:1

Genoa – Bologna 0:0

Milano Inter – Lazio 1:0

Parma – Sassuolo 1:0

SPAL – Lecce 1:3

scroll to top