fbpx
Close

Wolvesilt üllatuskaotuse saanud Sarri: ma ei saa oma tiimi reaktsioonist aru

Avatar

Maurizio Sarri. Foto: AP/Scanpix

Chelsea jaoks muutus võõrsilmäng Wolvesi vastu kolme punkti noppimist šokk-kaotuseks, mis jättis sinisärkide juhendaja Maurizio Sarri juhmiks. Tema jaoks on arusaamatu, miks meeskond viigivärava järel mentaalselt muutus.

Ruben Loftus-Cheeki tabamusest eduseisu haaranud Chelsea lasi teisel poolajal endale kaks vastuseta väravat lüüa ning sai kolme viimase vooruga kirja teise kaotuse, olles eelnevalt terve hooaja vältel püsinud kaotuseta. “Avapoolaja mängisime väga kenasti ning võinuksime matši ära otsustada,” rääkis Sarri mängujärgselt. “Siis, kui lasime viigivärava lüüa, andsime justkui alla, ent mängida oli veel küllalt. 55 minutit olime suurepärased ja siis äkitselt mängisime kui täiesti teine tiim. Ma ei mõista seda,” lisas itaallane.

“Teisel poolajal tulid nad uue hooga ning me olime lohakad. Siin liigas karistatakse lohakus kohe ära – peame vastasest olenemata alati hästi mängima. Peame kiirelt kaotusest toibuma, sest nädalavahetusel seisab ees raske matš Manchester City vastu,” rääkis skoorija Loftus-Cheek.

Wolvesi eest Premier League’i debüüdi teinud Morgan Gibbs-White täitis enda lapsepõlveunistuse. “Pidime nende vastu kõvasti kaitsma ning kolm punkti sellest mängust on meile meeletu boonus. Olen sellest päevast lapsest saadik unistanud, et mängida Premier League’is,” rääkis väravasöödu andnud inglane.

scroll to top