fbpx
Close

Kodus Arsenalile alistunud Bournemouthi loots: kaotasime valvsuse ning meil oli ebaõnne

Avatar

Bernd Leno. Foto: Reuters/Scanpix

Bournemouthi kaunis hooaja algus on saamas iga vooruga tagasilööke, kui kodus võeti Arsenali vastu kolmas järjestikune kaotus. Peatreener Eddie Howe tõdes, et Pierre-Emerick Aubameyangi võiduvärava ajal oli ta tiim veidi hajevil ning kohe karistati neid ka ära.

Jefferson Lerma omavärav jättis kodutiimi kaotusseisu, ent Joshua Kingi avapoolaja lisaminutil kirja saadud tabamus seadis poolajaks siiski viigi. “Olime kenasti mängus sees, kuid õnn oli täna meie vastu – Lerma võimalus mängu lõppfaasis läks Arsenali väravast väga napilt mööda ning meil oli veel mõni võimalus, mis heal päeval maandunuks väravas,” rääkis Howe BBC Sportsile.

Aubameyangi 67. minuti tabamus olnuks välditav, ent kodutiim oli sel hetkel veidi hajevil. “Ma ei ütleks, et olime mängust väljas, aga tiimina me polnud väga valvsad ning maksime selle eest ka hinda. Väga tähtis on selliste hetkede järel säilitada enesekindlust ning peame järgmine nädal august välja ronima,” lisas ta.

Unai Emery tundis skoori üle rõõmu ja teadis, et teda ootab ees raske matš tugeva tiimiga. “Vajasime võitu, et hingata esinelikule kuklasse. Bournemouth oli meist vaid nelja punkti kaugusel ning nende võidu korral olnuks nad meiega peaaegu ühel pulgal. Väärisime terve mäng võitu, kuigi nad survestasid meid korralikult. Olen mängijate üle uhke ning järgmisel nädalal võtame mõõtu Tottenhamiga,” ütles hispaanlane.

scroll to top