fbpx
Close

97 miljonit eurot on Real Madridi pingil lihtsalt vedelemas

Avatar

Foto: AP/Scanpix

Real Madrid tegi sel suvel õige mitu ostu, nendest nimekaim Thibaut Courtois on La Ligas saanud kirja ka kaks mängu. Kolm suvel tiimi toodud meest, kogusummas 97 miljonit eurot pole pärast viite mängugi veel platsilgi käinud: ei Alvaro Odriozola, Brasiilia talent Vinicius Junior ja Lyonist tagasi ostetud Mariano Diaz on piirdunud vaid mängueelsete soojenduste ning treeningutega.

Uus peatreener Julen Lopetegui palus klubilt osta Mariano tiimi tagasi, nähes teda kui Karim Benzema vahetusmehena, kes prantslasest erineb oma mängustiili poolest ja suudaks tuua ründesse ka eripära, aidates taktikaliselt tiimi ründemängu muuta. Bilbao Athleticuga viiki mänginud Real võinuks just selle vahetusega luua rohkem võimalusi ja ajada Bilbao kaitseliini segadusse, ent seda ei tehtud. Miks?

“Mariano võinuks olla üks käikudest, kuid arvasime, et vahetust vajab Gareth Bale, mitte Benzema. Ja Lucas Vazquez on Bale’i kenasti asendanud,” selgitas peatreener enda otsust. Läinud hooaja Lyonis veetnud ründaja lahkus Realist just mänguaja vähesuse tõttu ja naases, sest talle lubati rohkem mänguaega. Hetkel näib, et klubi oma sõna ei pidanud.

22-aastane Odriozola ja 18-aastane Vinicius said oma võimalused hooaja eel, kuid Odriozola vigastus langes samale ajale põhimehe Dani Carvajali vormitõusuga ning Lopetegui pole noormeest tahtnud rohkem proovile panna. Äkki laupäeval Espanyoli vastu?

Vinicius saadeti mänguaja saamiseks duublisse ja brasiillane on kolme mänguga löönud kolm väravat. Teda võib varsti näha ka esindustiimi eest minuteid saamas – nimelt on Realil koos Meistrite liiga kohtumistega järgmise 18 päeva jooksul kuus kohtumist ning vigastuste vältimiseks ja vormi hoidmiseks tuleb hakata hispaanlasel roteerima.

scroll to top