fbpx
Close

Real Madridil on ühe megasuperstaari soetamiseks 372 miljonit vaba raha

Avatar

Foto: Reuters/Scanpix

Sel suvel Cristiano Ronaldole otsese asenduse hankimata jätnud Real Madrid ei pea oma rahalise seisu pärast muretsema: kui parim asendus klubi suurimale väravakütile on leitud, siis 372 miljonit eurot on kuninglikul klubil võimalik välja käia – summa, mille eest saanuks maailmarekordilise hinnaga PSG-sse siirdunud Neymari ning Barcelona rekordmehe Philippe Coutinho korraga, vahendab AS.

Real kavatseb oma Santiago Bernabeu staadionit renoveerida ning see läheks maksma üle poole miljardi euro, täpsemalt öeldes 575 miljonit eurot. Klubil on kohe rahaliselt võimalik välja käia 372 miljonit – summa, mis pandi kõrvale Neymari või Kylian Mbappe meelitamiseks. Diil aga läbi ei läinud, sest PSG omanik saatis presidendi Florentino Perezi pikalt ning nüüd ongi Meistrite liiga kolmekordne tiitlikaitsja alustanud hooaega ilma värsket verd toova superstaarita.

Kui rääkida aga Galactico-väärilistest ostudest, siis staadioni renoveerimisel tuleks superstaaridest suu puhtaks pühkida. Klubil on ka muid maksekohustusi, näiteks peab järgmise kolme kuu jooksul pangakontot vähendama 10,1 miljoni euro võrra ning järgmise viie aasta jooksul ootab maksmist 49,9 miljoni eurone makse. Maksegraafikuga soetatud mängijate eest tuleb järgmise aasta alguses välja käia 16,8 miljonit.

scroll to top