fbpx
Close

Marca: Kovacici-saaga on saamas selgust ning mängija on liitumas Chelseaga

Avatar

Foto: SIPA/Scanpix

Real Madridi poolkaitsja Mateo Kovacic on avaldanud korduvalt soovi klubist lahkumiseks, sest tunneb, et ta ei saa Meistrite liiga tiitlikaitsjate ridades piisavalt mänguaega. Eile hommikul kohtus horvaat klubi ametnikega ja teatas, et ei tee enam tiimiga kaasa ühtegi treeningut. Nüüd on Marca andmetel jõudnud Kovacic ja Chelsea ülemineku osas kokkuleppele ja ees seisab veel klubidevahelised läbirääkimised.

23-aastane liitus Real Madridiga Inter Milanist, kus ta sai korralikult mänguaega, võitis fännide südamed ning tahtis end klubi täheks mängida. Realis on ta pidanud leppima kas teise või kolmanda valikuna, kes annab puhkust võimsale poolkaitseliinile. See teda aga pole rahuldanud ja mänguaja otsingud on kandmas vilja, kui Chelsea peatreener Maurizio Sarri näeb temas kui vajalikku lüli keskvälja tugevdamiseks.

Küll aga ei räägita mängija soetamisest, vaid aastasest laenulepingust, sest Real ei soovi talendikat keskväljameest mitte mingil juhul müüa. Marca andmetel kinnitatakse laen mõne tunni jooksul.

scroll to top