fbpx
Close

Pahane Sarri: oleme ainus meeskond Euroopas, kes peab 12 päeva jooksul viis korda mängima

Avatar

Maurizio Sarri. Foto. Reuters/Scanpix

Kolmapäeval Ragnar Klavani koduklubile Cagliari Calcio’le 0:2 kaotanud Torino Juventuse peatreener Maurizio Sarri kurtis tiheda mängugraafiku üle, öeldes, et võib vajadusel U23 võistkonna noormehi hakata kaasama.

“Probleem on selles, et oleme Euroopas ainus meeskond, kes peab viis korda 12 päeva jooksul mängima. Saab näha, mis seisus homme (eile – toim.) oleme või peame nädalavahetusel väljakule saatma kogu U23 võistkonna mängijad [AS Roma vastu], millega saaksid kõik veidi puhkust. Motivatsioonist ja pühendumusest rääkides oli see ebatüüpiline mäng ja ei saa seda kõrvutada ülejäänud hooajaga. Sööt meil liigub, aga kiirus, milles pall ringleb, on probleemiks. Söötes aeglaselt, ja ma mõtlen palli, mitte jalgade tööd, teeb asjad vastaspoolele lihtsaks. Meil oli üheksa mängijat vigastustega koju jäetud, seega on mul ilmselgelt kahtlusi [Meistrite liiga kaheksandikfinaalmänguks] Lyoni Olympique’i vastu. Peame vaatama, kes on taastunud,” rääkis Sarri.

Paljude üllatuseks oli algkoosseisus platsile jooksmas ja lõpuks ka täismängu kirja saanud 35-aastane Cristiano Ronaldo. Sarri sõnul on portugallane pingutamas, et väravaküttide edetabelis Rooma Lazio mängumeest Ciro Immobile’t kinni püüda. Paistab siiski, et seda ta teha ei suuda, kuna Immobile’l on kirjas nüüdseks 35, Ronaldol 31 tabamust Serie A-s. “Temaga teisipäeval rääkides oli ta väga motiveeritud ja ei sobitu täielikult kindlatesse taktikalistesse rollidesse, mis on samuti tema tugevus. See aga tähendab, et teine ründaja peab Cristiano liikumistega kohanema. Tegime seda teatud hetkedel ka hästi, kuid ei suutnud liikumisi edukalt lõpetada.”

scroll to top