fbpx
Close

Jiangsu Suningu osapooled avasid suu: Bale’i tehing oli 2019. aasta suvel 90% ulatuses vormistatud

Avatar

Gareth Bale. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Hiina Superliiga klubi Jinagsu Suning oli väga lähedal 2019. aasta suvel Madridi Realist Gareth Bale’i palkamisele, aga viimasel hetkel tehing nurjus. Nüüd avasid Hiina klubi eestvedajad Araabia Ühendemiraatide suurima linna Dubai ajalehele The National’ile tagamaid.

“Tehingu allkirjastamine oli väga lähedal. Klubi kohtus ja leppis tema agendi Jonathan Barnettiga diili Madridis kokku, aga viimasel minutil muutis Madridi Real meelt. Alguses olid nad rahul, et ma maksame vaid Bale’i palga kinni, ilma et oleks mingit üleminekutasu maksnud, kuid see muutus. Maksta see tasu ja palk kinni polnud meie rahakotile jõukohane. Seega hakkasime teisi mängijaid vaatama. Tehing oli 90% ulatuses tehtud, aga Real hüppas alt ära,” ütles Jiangsu Suningu mänedžer Cosmin Olaroiu.

Ühtlasi täpsustati, et kui hiinlased oleksidki suutnud kõik Reali nõudmised täita, siis 2018. aastal sisse viidud seadusemuudatus oleks klubi sundinud tasuma märkimisväärse summa riigile maksudeks. Reali peatreener Zinedine Zidane on nüüdseks kinnitanud, et Walesi koondislasel Bale’il on võistkonnas tähtis roll kanda, kuid faktid näitavad midagi muud. 30-aastane ääreründaja on käimasoleva hooajaga vaid 11 Hispaania kõrgliiga mängus algkoosseisus platsile jooksnud ja kõigi sarjade peale vaid 16 mängus väljakule saadetud.

scroll to top