fbpx
Close

Bayerni põhimees oli lähedal Inglismaa tippklubiga liitumisele

Avatar

Niklas Süle (paremal). Foto: Kolvenbach/Scanpix

2017. aasta suvest Müncheni Bayernis palliv sakslasest keskkaitsja Niklas Süle avaldas Goal.com-ile, et oli toona lähedal hoopis Inglismaale, erinevate allikate väitel Londoni Chelseasse siirdumisele.

Süle liitus Bayerniga 20 miljoni euro eest ning tõusis seal ka põhimängijaks. 24-aastane mängumees on nüüdseks võitnud valitseva Saksamaa meistriga kaks Bundesliga tiitlit ja saanud seal kirja 64 mängu. Endine Hoffenheimi keskkaitsja võinuks liituda Londoni Chelseaga, kuid ahvatlus Bayernisse minna oli liiga suur.

“Mõte käis läbi küll minna [2017. aastal] Premier League’i. See on üks liigadest, kus tõesti tahaksin mängida. Tol ajal nägin aga Bayernisse minekut parima variandina ja nagu te näete, olene seal ka väga õnnelik. Mitte ainult seetõttu, et sain oma tahtmise, vaid fännid ja kõik taustajõud on samuti suurepärased. Tahan tõusta maailma parimaks keskkaitsjaks, võita Meistrite liiga ning üks-kaks tähtsat tiitlit rahvuskoondisega (Süle on Saksamaa koondist esindanud 22 korral – toim.),” rääkis Süle.

Bayernit ootab teisipäeval ees oluline Meistrite liiga alagrupimäng Tottenham Hotspuri vastu, kelle hooaeg pole seni just kuigi edukalt kulgenud. Süle usub, et mulluse finalistiga ei saa kerge matš tulema. “See saab olema äärmiselt raske mäng füüsiliselt tugeva vastasega. Peame oma mänguplaanist kinni pidama palliga tegutsedes ja siis suudame igat vastast võita.”

scroll to top