fbpx
Close

Solskjaer: ma ei muretse oma töökoha pärast

Avatar

Ole Gunnar Solskjaer. Foto: Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer on klubi viimaste tulemuste valguses sattunud korraliku kriitikarahe alla, kuid Daily Maili vahendusel antud intervjuus kinnitas norrakas, et ei karda vallandamist.

“Ma pole oma mängijatest kuigi palju neid näinud, kes end kapuutsi sisse ära peidavad ja püüavad haihtuda. Näen paljusid mängijaid, kes tahavad, et oleksime edukad. Meil on uste taga avameelsed arutelud, aga ma ei sunni mängijaid eemalduma ja rahunema. See on lihtsalt tavaline mõte, et kui ma näitan näpuga su peale, siis rohkem näppe näitavad mu peale tagasi. Peame targalt kulutama ja see on mu silmis üks võtmeküsimusi. Oleme viimasel viiel või kuuel hooajal kõvasti raha kulutanud alates Sir Alex Fergusoni lahkumisest ning pean olema klubiga kindel, et kui kulutame, siis läheb see õigesse kohta. Kui istusime maha, siis nii klubi kui ka mina nõustusime, et siinne kultuur peab muutuma,” rääkis Solskjaer.

“Midagi sellist pole, et ilma minu nõusolekuta peame midagi tegema, sest leppisime teatud asjades kokku, kui lepingud allkirjastasime. Ma ei karda sellest vaatevinklist oma töökoha pärast, jätkan lihtsalt töötamist. Loomulikult sa vajad tulemusi, aga ma ei hakka kulutama suurt raha kellegi peale, et ta saaks siia nüüd tulla, kuid pole klubi jaoks õige mängija. See on oskus vaadata mõnikord ise peeglisse ja mitte süüdistada vaid teisi. Mõned meist süüdistavad teisi ja mõned meist mõtlevad, et on paremad kui teised. Mina usun sellesse struktuuri, mis on siin paika pandud minu siin oldud ajal.”

Kas Solskjaer kahetseb, et klubi on lubanud minema nii Romelu Lukaku, Alexis Sancheze, Chris Smallingu ja ka Ashley Youngi? “Ma pole mõelnud, et oleksin soovinud kellegi nende jäämist. Mõni neist, kellel oleme lubanud minna, polnud sobilikud sellesse kultuuri, mida üritasin luua. Seetõttu jätsime mängijad, kelle puhul teame, et nad jooksevad kasvõi läbi kiviseina klubi nimel. Kõik pole selleks võimelised,” lõpetas ta.

scroll to top