fbpx
Close

Lucas Moura: Mourinho pani mind sellele positsioonile tagasi, kus olen parim

Avatar

Lucas Moura pärast kübaratrikki. Foto: AP/Scanpix

2018. aasta jaanuari lõpus Paris Saint-Germaini ridadest Tottenham Hotspuri üle tulnud brasiillane Lucas Moura rääkis Sky Sportsi vahendusel, et klubi uus peatreener Jose Mourinho pani ta väljakul kõige meeldivamale positsioonile tagasi ning ühtlasi kinnitas, et portugallase osas ollakse väga positiivselt meelestatud.

“Olen õnnelik, et talle mängijana meeldin ja ta ütles seda ka mulle. See on minu jaoks väga tähtis, et treeneri usaldus on olemas ja loodan, et saan omaltpoolt aidata nii teda kui meeskonda. Annan endast alati parima ja olen õnnelik selle võimaluse eest, mis ta on mulle andnud. Arvan, et kõik teavad teda. Ma ei pea temast eraldi kõnelema, sest ta on võitja, tšempion. Tal on palju trofeesid ja olen kindel, et ta saab meile, võistkonnale ja klubile palju anda,” rääkis Moura.

Tottenhami endise peatreeneri Mauricio Pochettino puhul jagus Moural veidi kriitikat.”Iga mängija tahab mängida, küsimus pole positsioonis. Aga kõik teavad, et ma pole number 9, see pole mu parim koht väljakul. Kui Pochettino pani mind sinna, siis andsin endast alati parima, sest mu jaoks on meeskond kõige tähtsam, aga igal treeneril on oma arvamus ja erinev mõtteviis. Nüüd tunnen end praegusel positsioonil (äärel) väga hästi. Mängisin alati sellel positsioonil. Tunnen end hästi ja olen õnnelik.”

Ühtlasi kinnitas 27-aastane Moura, et aastate eest oli ta Mourinho vaateväljas, et liituda Madridi Realiga, kuigi üleminek jäi siiski katki. “Jah, vastab tõele, et kui olin Sao Paulos, siis mu agendil ja vanematel oli temaga vestlus. Viimasel hetkel ilmus Paris Saint-Germain vahele ja otsustasin Pariisi minna. Ma pole temaga kunagi koostööd teinud. Õpin teda nüüd tundma, algus on väga hea olnud. Kõik on õnnelikud, optimistlikud ja samm-sammult õpime tundma teda ja tema filosoofiat. Olen kahe võidetud mängu üle õnnelik, teeme tööd edasi. Kõik on tema suhtes optimistlikud ja usume tema töösse.”

scroll to top