fbpx
Close

Klopp: mina James Bondina oleksin kohutav valik

Avatar

Jürgen Klopp. Foto: Imago/Scanpix

James Bondi uues filmis “No Time To Die” mängib kuulus näitleja Daniel Craig peategelast Bondi viimast korda ja käib elav arutelu, kes võiks tema mantlipärijaks saada. Craig on ise aga suur Liverpooli fänn ning pakkus välja klubi peatreenerit Jürgen Kloppi, kes selle idee küll välja naeris.

“Tänan nende heade sõnade eest, aga ma oleksin väga halb James Bond! Kui kõnniksin veest välja oma ujumispükstes, siis arvan, et sellel hetkel lülituks kogu maailm välja! Aga pole probleemi, meil kõigil on oma töö elus. Tema peab maailma päästma ning mina pean Liverpooli aitama. Lapsena tahtsin James Bondiks saada, aga see oli nii ammu. Samal ajal olen õnnelik vaadates seda, mida ta teeb. Olin õnnega koos, et sain Daniel Craig’iga kahel korral kohtuda ja ausalt öelda jään teda James Bondina igatsema. Aga saame näha, kes on uus James Bond. Igal juhul vaatan ka neid filme. Kogu oma elu olen neid filme jälginud. Mu jaoks algas see Sean Connery, Roger Moore’i ja kõigi teiste nende tüüpidega. Nad kõik tegid väga head tööd ja see on suurepärane lugu, mistõttu meeldis mulle see alati,” rääkis Klopp enne pühapäevast suurt vastasseisu Manchester City’ga.

Legendaarne endine Liverpooli mängumees Jamie Carragher uuris Craig’ilt Kloppi võimaliku rolli kohta Bondi filmis ja sai sisuka vastuse. “Jumaldan teda, seega muidugi. Olen olnud piisavalt õnnelik temaga mõned korrad kohtuda ja sa lihtsalt tahad tema tegemisi jälgida. On mõned inimesed, kellega olen aastate jooksul selliselt kohtunud. Üks neist on tegelikult Sir Alex Ferguson, aga ma ei tohiks teda hetkel mainida! Ta on liider, mistõttu arvan, et ta meenutab omal moel James Bondi,” ütles Craig.

scroll to top