fbpx
Close

Henderson: olin treeningul valmis Suarezi maha lööma

Avatar

Jordan Henderson (vasakul), Steven Gerrard ja Luis Suarez. Foto: AFP/Scanpix

Liverpooli kapten Jordan Henderson meenutas The Gratest Game with Jamie Carragher taskuhäälingus, et kui praegune Barcelona ründeäss Luis Suarez veel temaga samas meeskonnas mängis, siis polnud nende läbisaamine alguses kuigi hea.

Suarez liitus Liverpooliga 2011. aasta talvel Amsterdami Ajaxist ning sama aasta suvel saabus Henderson Sunderlandist. Treeningutel oli Hendersoni sõnul uruguaylane vägagi üleoleva suhtumisega, kuigi lõpuks suutsid mõlemad ka koostööd teha.

“Püüdsin endast parima anda. Jalgpallurina jagub sinu suunas kriitikat ning inimesed kahtlevad sinus pidevalt. Sel ajal olin noor mängija ning leidus üks või kaks asja, mis mulle treeningutel Luisi puhul ei meeldinud. See pani mind tundma, et ma pole piisavalt hea olla sama meeskonna treeningul. Käed oli tal üleval nagu “mida k*radit, mida ta teeb” ja justkui ma ei peaks seal olema. See tegi mulle tõsiselt haiget. Ta tegi seda kolmel korral, misjärel ma plahvatasin ja olin valmis ta maha lööma,” rääkis Henderson.

“Sellest hetkest alates oli mul Luisiga aga hea läbisaamine. Järgmises mängus tegin tema väravale eeltöö. Ta oli koostöös minuga suurepärane. Olin pärast seda temaga väga lähedane ning tema oli mu jaoks järjekordne mängija, kellelt õppisin.”

scroll to top