fbpx
Close

Chelsea värskeim ost kavatseb Hazardi jälgedes käia

Avatar

Eden Hazard. Foto: Reuters/Scanpix

Talvel Dortmundi Borussiast 60 miljoni euro eest napsatud ääreründaja Christian Pulisic on nüüdsest ametlikult Chelsea meeskonnas. Ameeriklane rääkis enda ambitsioonidest ning tema eesmärgiks on olla ühel päeval sama hea kui klubi täht Eden Hazard.

Säärane teema on praegu aktuaalne, sest Hazard on Chelseast lahkumisele ülilähedal ja suvel tõmbamas selga hoopis Real Madridi mängusärki. Kuigi Pulisic on harjunud mängima paremal äärel, mis on vastand belglase meelsaimale kohale, siis mingeid võrdlusi võib ikkagi tuua.

“Ma tahan olla nii hea mängija kui saaksin üldse olla. Pean just seepärast tegema igapäevaselt kõvasti tööd ja seepärast otsustasin teha karjääris sammu edasi ning Chelseasse tulla. Mul on mängijana nii palju veel õppida ning olen tuleviku osas elevil,” vastas ameeriklane küsimusele, kas ta suudaks olla sama hea kui Hazard.

“Selline võrdlus on komplimendiks, ta on uskumatu mängija. Meil on veidi sarnane mängustiil – ta on väga terav, liikuv ja ründav. Mul on temalt palju õppida, kõik näevad et ta on uskumatult hea ning mul oleks au temaga koos mängida. Eks näis mis saab, hetkel olen lihtsalt õnnelik, et olen Chelseas,” sõnas Pulisic Sky Sportsile.

scroll to top