fbpx
Close

Chelsea pahandas Burnleyga ja süüdistas neid antijalgpallis

Avatar

Maurizio Sarri.

Burnley jaoks oli eilne õhtu suurepärane, kui Stamford Bridge’il võeti Chelsea vastu viik ning teenitud punkt kindlustas Premier League’i püsimajäämise. Et maailm oleks tasakaalus, oli Chelsea aga tulemuse üle nördinud ja vastast süüdistati antijalgpalli mängimises.

“Püüdsime kõike, et mängu võita, aga on raske mängida tiimi vastu, kes sai kaks võimalust, skooris mõlemal korral, aga ei tahtnud jalgpalli mängida. Kui kohtunik ei ole väljakul asju kontrollimas ning oma tööd tegemas, on keerukas mängida,” kritiseeris keskkaitsja David Luiz nii vilemehi kui burnleykaid.

“Nad üritasid aega veeta juba esimesest mänguminutist, terve mäng antijalgpalli vastu mängida oli raske,” lisas brasiillane. Ärasaadetud peatreeneri Maurizio Sarri asemel andis mängujärgseid kommentaare Gianfranco Zola, kes nõustus Luiziga.

“Arvan, et teisel poolajal ei mänginud me eriti jalgpalli. Ajaveetmist oli meeletult ja tundsime, et viis lisaminutit polnud piisav. Me pole eriti õnnelikud. Mõistan Burnley taktikat, aga me oleme väga pahased. Viis minutit polnud piisav,” rõhutas sinisärkide eest ilusaid väravaid löönud itaallane.

scroll to top