fbpx
Close

Solskjaer hoiatas Unitedit Liverpooliks muutumise osas

Avatar

Ole Gunnar Solskjaer. Foto: AFP/Scanpix

Manchester Unitediga mitmeid liigatiitleid võitnud Ole Gunnar Solskjaer teab, kuidas on pea igal hooajal järjekordne trofee võita. See on klubi jaoks normaalsus ning praegune, suure tõenäosusega kuue aasta pikkuseks veniv liigatiitli põud on norralase jaoks ohumärk.

Ajutine juhendaja kutsus nii fänne kui klubi üles praegust olukorda mitte aktsepteerima ning 29 aastat liigatiitlita olevaks Liverpooliks mitte muutuma. “Muidu tunneb Liverpool seda survet. Ma usun, et kõik toetajad tunnevad ning ilmselt ka mängijad. Aga meiegi pole seda tiitlit võitnud õige mitu aastat ning tahame reele tagasi jõuda. Peame kindlaks tegema, et me ei hakka esinelikusse jõudmise üle rõõmustama ning seda eesmärgiks seadma,” kutsus norralane kõiki üles oma mõttemalli muutma.

“Kui sihid liiga madalalt ning saavutad eesmärgi, siis see on palju ohtlikum kui seada siht liiga kõrgele ning eksida. Jah, liigavõit on raske katsumus, tegemist on ilmselt raskeima liigaga ning vaadates minevikku, siis ainult viis-kuus tiimi on selle tiitli võitnud. Kaks imehooaega on vaid olnud – siis kui Leicester ja Blackburn võitsid, aga muidu on domineerinud vaid suured klubid,” vihjas ta Chelseale, Manchester Cityle, Arsenalile ja Unitedile.

Solskjaer tegi ka veidi nalja Liverpooli fännide üle. “Norras on väga palju Liverpooli fänne ning iga aasta peaks olema nende aasta. Nad juba on oktoobris öelnud, et järgmine aasta on nende aasta. Nüüd on nad tiitliheitluses sees ning tõotab tulla põnev hooaja lõpp. See aga pole meie mure – meie peame endile keskenduma,” rääkis peatreener Sky Sportsile.

scroll to top