fbpx
Close

Guardiola puistas Mahrezi vähese mänguaja pärast südant: ma vabandan ta ees

Avatar

Pep Guardiola ja Riyad Mahrez. Foto: Reuters/Scanpix

Manchester City tegi suvel rekordostu, kui 65 miljonit eurot käidi välja Leicesteri tähe Riyad Mahrezi eest. Mängumees on leidnud end pigem vahetusmeeste pingilt kui põhikoosseisust ning peatreener Pep Guardiola nentis, et alžeerlase vähene mänguaeg on tema süü.

Esimese stardi sai Mahrez kirja alles 30. detsembril Southamptoni vastu ning siit-sealt kogunud mänguaega, tulles platsile teisel poolajal vahetusena. See-eest olla ääreründaja treeningutel muljetavaldav. “Ma olen tema vähese mänguaja põhjuseks. Ta pole selles süüdi,” tunnistas Pep Sky Sportsile.

“Olen kurb, sest ta on trennis suurepärane. Tegemist on uskumatult talendika mängijaga, aga hetkel on meil viis ründajat ning viimastes mängudes pole Leroy [Sane] mänginudki. Meil on imelised mängijad, nagu Bernardo [Silva] ja Raheem [Sterling], kes on tipp-tippvormis ja see on ainsaks põhjuseks, miks Mahrez mänguaega ei saa. Oleme temaga rahul, aga kahjuks pole ma ta vastu helde. Ma ei saa talle anda minuteid, mida ta vääriks. Ma vabandan – see on ainus, mida saan öelda,” puistas hispaanlane südant.

scroll to top