fbpx
Close

0:1 BATE-le alla jäänud Arsenali peatreener polnud kaotuse pärast pahanegi

Avatar

Unai Emery. Foto: AFP/Scanpix

Arsenali Euroopa liiga teekond sai esimese tagasilöögi, kui 1/16-finaalis jäädi avakohtumises alla Valgevene meistrile Barõssavi BATE-le 0:1. Arsenal on selles paaris selge favoriit ning peatreener Unai Emery kaotusest suurt numbrit ei teinudki.

“Järgmisel nädalal mängime järjekordsed 90 minutit ja olen kindel, et siis näeme teistsugust mängu. Meie avapoolaeg oli hea, lõime võimalusi ning erinevalt eelmisest nädalast, me ei realiseerinud neid šansse. Nägime platsil vaeva ja olen tiimi osas rahul – nad töötasid ja püüdsid. Kui BATE juhtima läks, siis neil oli kaitsefaasis probleeme, aga tegemist on organiseeritud ja võitleva meeskonnaga,” kiitis ta vastast BBC-le.

Järgmises kohtumises ei saa kaasa teha ründaja Alexandre Lacazette, kes teenis mõttetus olukorras punase kaardi. “Me rääkisime sellest ja ta peab oma frustratsiooniga tegelema ja seda kontrollima. Järgmisel nädalal peame temata hakkama saama, aga mõtleme praegu nendele palluritele, kes korduskohtumises saavad mängida,” selgitas Emery.

scroll to top