fbpx
Close

Courtois naljatledes: kui Hazard läheb, lähen mina ka

Avatar

Foto: AP/Scanpix

Chelsea ja Belgia koondise puurilukk Thibaut Courtois jättis õhku küsimuse oma tuleviku kohta. Courtois, kelle vastu tunneb huvi Real Madrid, ei välista, et võib klubi vahetada ning lisas naljatledes, et peab koos klubi- ja koondisekaaslase Eden Hazardiga, keda on samuti Realiga paari pandud, koos edasi mängima.

Mõlemad belglased tegid suurepärase MM-i ning tõstsid korralikult enda aktsiaid. Pärast Cristiano Ronaldo müüki Juventusesse nähakse just Hazardit peamise asendajana ja äär on ise välja öelnud, et võib olla aeg uueks väljakutseks. Samuti on ründemängija avaldanud mitmel korral sümpaatiat kuningliku klubi vastu.

Ka Courtois on oma südame Hispaaniasse jätnud – tema tüdruksõber elab jätkuvalt Madridis ning on aja küsimus, mil belglane naaseb Hispaania pealinna. “Räägin enda agendiga oma tulevikust ja võimalustest. Kõik uksed on lahti, võin jääda ka Chelseasse,” ütles ta Belgia ajalehele Het Laatste Nieuwsile.

Hazardit puudutav küsimus ajas puurivahi naljatlema. “Hazard peab minuga kõikjale kaasa tulema. Me ei lase üksteisel end lahku lüüa. Eks näis, mis saab.”

scroll to top