fbpx
Close

Rooney oma endisest meeskonnakaaslasest Ronaldost: pole võimalik teda City särgis näha

Avatar

Foto: AFP/Scanpix

Torino Juventuse nimekaima mängumehe Cristiano Ronaldo ümber pole üleminekujutud vaibumas, mis viivad teda Manchester City ridadesse. Sõna sai nüüd ka Manchester Unitedi aegadest tema meeskonnakaaslaseks olnud Wayne Rooney, kelle sõnul pole neil spekulatsioonidel erilist alust.

Kuigi Juventuse peatreener Massimiliano Allegri kinnitas nädala eest, et 36-aastane Ronaldo ütles talle selgelt, et jääb klubisse, siis viimases liigamängus Udinesega otsustas Ronaldo ise end pingile istutada. Väidetavalt tunneb valitsev Inglismaa meister City elavat huvi portugallase vastu ja seda enam, et Tottenham Hotspuri ründeässa Harry Kane’i ei suudetud sellel suvel palgata. Unitedis Ronaldoga kolmel korral Premier League’i võitnud ja samuti Meistrite liiga võitjaks tulnud Rooney tõi välja, et lihtsalt on teatud klubid, kuhu ei saa minna, kui varasemalt on mängija Unitedit esindanud.

“See on huvitav, kuid ma ei näe seda juhtumas. Ma ei usu, et keegi Cristianole vastava pärandiga läheks City’sse. Arvan, et pead tegema seda, mis on sulle õige kui inimesele ja su perekonnale. Kõik teavad, et ma ei saaks kunagi Liverpooli või City eest mängida. See on ilmselge, kuid neist iga erinevat moodi,” ütles praegu Derby County võistkonda juhendav Rooney Diario AS-i vahendusel.

Ronaldo lahkus 2018. aastal suvel Madridi Realist, olles seal hämmastavad 450 väravat löönud. Itaalia periood pole tal aga kuigi edukalt sujunud ja eelmisel hooajal suudeti läbi raskuste lõpetada neljandal kohal, mis tagas selleks hooajaks vähemalt koha Meistrite liigas. Neljapäeval toimunud alagruppide loosi tulemusena saab Ronaldo siiski Inglismaale reisida, kui üheks vastaseks on Londoni Chelsea. Ülejäänud kaks konkurenti on Malmö ja Peterburi Zenit.

scroll to top