fbpx
Close

Liverpooli kapten tunnistas, et oldi City vastu hädas

Avatar

Roberto Firmino ja Mohamed Salah. Foto: Reuters/Scanpix

Meistrite liiga veerandfinaalis Manchester City alistanud ja nüüd poolfinaali edenenud Liverpooli kapten James Milner tõdes, et korduskohtumine oli raske, kuid teisel poolajal tuldi teise suhtumisega platsile ja see sai otsustavaks.

Võõrsil jäi Liverpool kaotusseisu juba 2. minutil, kui Gabriel Jesus City juhtima viis. Sinisärgid vajasid veel kahte vastuseta väravata, et mäng lisaajale viia, ent poolajaks oli seis ikka 1:0.

Liverpooli kapten kiitis vastast. “Nad on hea tiim ja suutsid meid korralikult survestada. Me ei saanud surve alt välja ja oma mängu mängida. Neil olid omad võimalused, kuid teisel poolajal võtsime ikkagi oma,” sõnas Milner Liverpool Echole.

“Mõnes mõttes oli kiire avavärav hea, sest see äratas meid üles. Kuna me kannatasime avapoolajal nende surve edukalt ära, siis see sütitas ka meie fänne, mis oli suureks abiks. See, et võitsime neid mõlemas mängus, peaks meie enesekindlust kamaluga suurendama. Teisel poolajal teadsime, et peame palli kiiremini kätte saama ja kaitsma,” võttis kapten mängu kokku.

scroll to top