fbpx
Close

Liverpoolile neljas järjestikune ja eriti valus kaotus, Chelsea pääses hullemast

Avatar

Richarlison. Foto: Reuters/Scanpix

Inglismaa kõrgliigas toimus laupäeval neli mängu. Valitsev meister Liverpool on äärmiselt raskesse seisu sattunud ja nüüd saadi koduplatsil ka Evertonilt lüüa. Londoni Chelsea suutis võõrsil viigipunkti Southamptoni vastu päästa. Võidu sai lisaks Evertonile kätte veel Fulham, kui Ademola Lookman hoolitses mängu ainsa tabamuse eest Sheffield Unitedi vastu.

Liverpool oli kolm viimast mängu Premier League’is kaotanud, millest kaks koduväljakul. Nüüd oli ees ootamas Merseyside’i derbimäng samuti kõrget kohta nooliva Carlo Ancelotti juhendatava Evertoni vastu ja juba kolmandal minutil pääsesid külalised Richarlisoni väravast juhtima. Napp eduseis püsis pikalt ja võimalusi Liverpoolil jagus, et viigivärav lüüa, aga 83. minutil otsustas Gylfi Sigurdsson kohtumise ära, kui realiseeris penalti ning 2:0 tulemusele Liverpoolil enam vastuseid polnud. Jürgen Kloppi hoolealused on liigatabelis 40 punktiga juba kuuendale kohale langenud ning liidrist Manchester Cityst jäädakse 16 punktiga maha. Ühe mängu vähem pidanud Evertonil on samuti 40 punkti kirjas.

Thomas Tucheli juhendamisel viies viimases Premier League’i mängus kaotust vältinud ja neist neli võitnud Chelsea oli nüüd võõral väljakul Southamptoniga raskustes. Avapoolajal väravat lüüa ei suudetud, aga kodumeeskonna poolelt tegi seda 33. minutil Liverpoolist laenul viibiv Takumi Minamino. 54. minutil õnnestus Chelsea’l penalti välja võidelda, mille Mason Mount ka realiseeris, kuid rohkemaks võimelised ei oldud ja 1:1 skooriga matš lõppeski.

Tulemused:

Southampton – Chelsea 1:1

Burnley – West Bromwich Albion 0:0

Liverpool – Everton 0:2

Fulham – Sheffield United 1:0

scroll to top