fbpx
Close

Ronaldo SELLEST väravast: see oli uskumatu hetk

Avatar

Foto: AFP/Scanpix

Eile Juventusele ühe vutiajaloo kauneima käärlöögi väravasse löönud Cristiano Ronaldo vaigistas väravaga terve Juventuse staadioni, kuid šokist toibudes tõusis kodupublik püsti ja avaldas austust suurepärasele atleedile, kes seepeale tänas publikut kena žesti eest.

“See oli minu jaoks uskumatu hetk. Pean südamest tänama kõiki Juventuse poolehoidjaid. Nende žest oli fantastiline. Ma olen nii õnnelik – aitäh teile. Selline hetk juhtus esimest korda mu elus.”

Mida arvas Ronaldo mängust? “Jah, mu värav oli väga hea, lausa fantastiline. Ma ei eeldanud, et see väravasse lendab, kuid räägime parem mängust. Arvan, et mäng oli suurepärane. Skoorisime kolm tükki Juventuse vastu, kes on väga hea meeskond. Mängisime kenasti, ma aitasin tiimi, skoorisin kaks korda. Oli ilus õhtu,” võttis portugallane mängu kokku.

33-aastane on nüüd löönud viimase 14 Meistrite liiga kohtumisega ebareaalsed 24 väravat. “See on meie võistlussari ja me armastame mängida Meistrite liigas. Mina armastan mängida Meistrite liigat, kuid teame, et Juventus on hea tiim ja peame korduskohtumises olema ettevaatlikud. Mulle meeldib meie stabiilsus,” lisas Ronaldo. “Me hoidsime värava puhtana, kuigi Juventus survestas meid avapoolajal korralikult. Kaitsesime kindlalt ning puurivaht Keylor Navas ja kaitseliin olid fantastilised.”

“Teisel poolajal lõime mõne võimaluse ja skoorisime. Jalgpall ongi selline, et kui ise ei löö, siis võitu ka ei tule,” ütles viiekordne Ballon d’Ori võitja uefa.comile. Ronaldo 3. minutil löödud värav tähendas mehe jaoks järjekordset purustatud rekordit – nimelt lõi portugallane nüüd oma kümnendas järjestikuses Meistrite liiga kohtumises värava. “Muidugi ma olen selle üle uhke, aga ma ei teadnudki, et sellise rekordi endale napsasin. Mulle meeldib rekordeid purustada,” oli ründaja tagasihoidlikult enesekindel.

Röögatu käärlöögi hetkel oli pall 2.23 meetri kõrgusel, kui Ronaldo nahkkera puutus ja selle võrku sahistas.

scroll to top