fbpx
Close

Manchester Unitedi legend Pogbale: see pole kõigest mäng, võta kokku ennast

Avatar

Paul Pogba. Foto: AFP/Scanpix

Manchester Unitedi legend Bryan Robson manitses klubi kalleimat ostu Paul Pogbat end kokku võtma ning suhtuma klubi särgi kandmisse tõsisemalt.

Sel hooajal üpris kõikuvat vormi näidanud Pogba pole viimasel ajal oma hinnasildile vääriliselt pallinud ja prantslane on sattunud võimsa kriitikatule alla. Peamiselt süüdistatakse teda liigses sotsiaalmeedia kasutamises ning naljatlemises, kuigi samal ajal pole mänguväljakul asjad sugugi korras.

Nüüd on Manchester Unitedi eest 461 kohtumist pidanud Bryan Robson otsustanud avalikult Pogbale sõnumit saata. “Ta on sotsiaalmeedias liiga palju ning seal ta naljatleb ja lõbutseb. Talle meeldib olla tähelepanu keskpunktis, sest ta on avatud ja soovib fännidele lõbu pakkuda. Minu jaoks on seda aga liiga palju. Jalgpallis tuleb võita ja see pole kõigest mäng ning Paul peab sellest aru saama,” sõnas Robson Off the Ball jalgpallisaates.

“See on meie, jalgpallurite töö, mitte pelgalt mäng. Ja me peame võitma ehk Paul peaks end kokku võtma ning töösse tõsisemalt suhtuma,” lisas inglane.

scroll to top