fbpx
Close

Özil: ma ei kavatse Arsenalist põgeneda

Avatar

Mesut Özil. Foto: Reuters/Scanpix

2013/14 hooaja alguses Madridi Realist 50 miljoni euro eest Londoni Arsenaliga liitunud sakslasest keskväljamees Mesut Özil ütles spordiportaali The Athletic vahendusel, et jutud, mis viivad teda lähiajal klubist ära, ei vasta kuskilt otsast tõele.

31-aastane Özil on viimastel hooaegadel Arsenalis pidanud erinevate tagasilöökidega toime tulema ning tänavu on ta peatreeneri Unai Emery käe all pääsenud 11 liigakohtumise peale vaid kahes mängus platsile. Saksamaa koondislane tunnistas, et kodust Arsenali mänge jälgides tekib temas abitu tunne, kuid samas ei kavatse ta ka alla anda.

“Mul on kehtiv leping 2021. aasta suveni ning jätkan klubis selle ajani. Kui uue allkirja andsin, siis kaalusin seda väga põhjalikult eelnevalt läbi ja ütlesin, et see oli mu jalgpallurikarjääri üks tähtsamaid otsuseid. Ma ei tahtnud jääda lihtsalt üheks või kaheks rohkemaks aastaks. Tahtsin oma tuleviku Arsenalile pühendada ja klubi soovis minult sama,” rääkis Özil.

“Sa võid läbi elada raskeid aegu, nagu see siin praegu, aga see pole põhjus minema joosta. Olen siin vähemalt 2021. aasta suveni. Ma muutun samuti väga ärritunuks, kui pean vigastuse või haiguse tõttu mängu vahele jätma, misjärel inimesed küsivad, kas see vastab ikka tõele. Jah, seda on mõningatel kordadel ette tulnud, tavaliselt talvel. Mida ma peaksin siis küll tegema? Kui te mind tunneksite, siis teaksite, et tuleb palju pingutada, et ma mängu jätaksin vahele. Ma pole kunagi kasutanud haigust vabandusena, tegelikult on just vastupidi. Olen mitmetes mängudes kaasa teinud haigena või vigastusega. Enamik mängijaid nii ei tee. See mõjutab su mängu ja sa ei saa endast kõike anda, kuid ma olin sellest alati teadlik, välja arvatud neil kordadel, kui oli lausa võimatu platsile minna.”

scroll to top