fbpx
Close

Wenger tunnistas, et jättis aastate eest Arsenali peatreenerina palkamata praeguse aja ühe maailma parima mängija

Avatar

Jose Mourinho ja Arsene Wenger. Foto: AFP/Scanpix

Endine Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger rääkis BeIN Sportsile antud intervjuus, et 2003. aastal oli klubil võimalus Barcelonast ära tuua Lionel Messi.

Wenger oli Kahurite eesotsas koguni 22 aastat, mille jooksul juhendas ta meeskonda 1235 mängus ja millest 707 võideti. 69-aastane prantslane tõdes, et Arsenali periood võinuks veelgi edukam olla, kui Argentina koondislase Messi osas poleks nii kergelt alla antud.

“Elus on juba kord nii, et tuleb leppida kahetsustega ja ebaõnnestumistega. Üks selle alla liigituv on Lionel Messi. 2003. aastal palkasime Cesc Fabregase ja olime läbirääkimistes Lionel Messiga, kui ta oli osake Barcelona noortesüsteemi etapist ja polnud veel oma potentsiaali suutnud näidata, et temast saaks staar, nagu täna näeme,” rääkis Wenger.

“See oli aeg, mil Arsenal oli sama suursugune kui Barcelona ja meie üleminekupoliitikale tuginedes tahtsime värvata noori talente, et luua neist tugev ja nooruslik koosseis. Messi, [Gerard] Pique ja Fabregas olid tol ajal head arengut näitamas ning meil olnuks suurepärane võistkond. Pique ja Fabregas tulid Inglismaale, aga Messi jäi Hispaaniasse. Vastab tõele, et tahtsime Messit palgata, aga isegi siis oli ta talent, kes oli teiste klubide jaoks vägagi kättesaamatu.”

scroll to top