fbpx
Close

SUURE MÄNGU EEL: kui fännid eelistavad liigatiitlit klubivuti ihaldatuimale trofeele…

Avatar

James Milner. Foto: SIPA/Scanpix

Liverpool on üks väheseid klubisid Euroopas, kelle fännid eelistaksid liigatiitlit Meistrite liiga trofeele. Sellega on kursis ka peatreener Jürgen Klopp, kes saadab täna õhtul kell 22 Anfieldil võistlustulle 11 ustavat sõdurit. Liverpooli vastane Müncheni Bayern on sakslasele vägagi tuttav ning ta teab, kuidas neid seljatada. Küll mitte Meistrite liigas.

“Kõikide Liverpooli fännide jaoks on ilmselge soov võita Premier League. Hetkel aga mängime Meistrite liiga matši ning kõik eeldavad, et anname endast parima. Jumal tänatud, et me ei pea kahe võistlussarja vahel täna valima,” ütles Klopp mängueelsel pressikonverentsil.

Liverpool võitis viimati Meistrite liiga legendaarses 2005. aasta finaalis, kui AC Milani vastu tuldi välja 0:3 kaotusseisust ja lõpuks võeti võit alles penaltiseerias. Liigatiitliga on seis kurvem, sest viimati tõsteti kõrgliiga tiitel pea kohale 1990. aastal. Aastal, mil paljud ‘Pooli pallurid polnud olemaski.

Klopp armastab Liverpooli väga, aga ilus muinasjutt pole veel õnneliku lõpuni jõudnud. “Parim, mis me oleme suutnud saavutada, on olla konkureeriv, aga see pole piisav. On väga tähtis olla siin võistlussarjas, aga veel tähtsam on võimekus teisi võita. Inimesed usuvad, et me suudame seda ning peame seda tõestama. Praegu on lugu väga kena, aga see pole veel läbi,” lisas peatreener mängueelsel pressikonverentsil.

Liverpool pole Euroopa karikasarjades Anfieldil kaotanud juba 19 kohtumist ning viimased viis on võidetud. Tõotab tulla väravaterohke matš, sest kuigi Bayern on skoorinud sel hooajal igas võõrsilmängus peale ühe, siis viimase nelja võõrsilmatšiga on lastud lüüa endale keskmiselt kaks väravat mängus.

Optibet pakub üle kahe värava skoorimisel 1.66-kordset tagasimakset.

Vaata kõiki mängu koefitsiente SIIT.

scroll to top