fbpx
Close

Tottenhami kukutas FA karikasarjast 799 päeva väravata olnud ründaja

Avatar

Mauricio Pochettino. Foto: EPA/Scanpix

Tottenham on nädala jooksul kukkunud välja kahest karikasarjast, kui liigakarikas jäädi alla Chelseale ja nüüd alistuti Connor Wickhami ja Andros Townsendi väravatest linnarivaalile Crystal Palace’ile. Spursi juhendaja Mauricio Pochettino meelest ei olnud ta tiim sugugi kehv.

“Esitus polnud halb, mu meelest oli võrdne mäng. Arvan, et lõime mitmeid võimalusi ning valdasime palli, aga mängu võitmiseks tuleb väravaid lüüa. On pettumus, et lasime endale juba üheksandal minutil värava lüüa. Palace ei pingutanud hullupööra, aga nad skoorisid ja on teenitult järgmises ringis,” rääkis Pochettino BBC-le.

Mängu kulgu võinuks muuta Kieran Trippieri penalti, mille Inglismaa koondislane aga mööda lõi. “See oli võtmehetk. 1:2 kaotusseis poolajapausiks muutnuks eneseusku ja kõike muudki. Nüüd keskendume kahele võistlussarjale, kus veel oleme sees ning püüame seal endast parima anda,” rääkis ta Premier League’ist ja Meistrite liigast.

Omapärase seeria katkestas täna avavärava löönud Wickham, kes viimati skooris uskumatud 799 päeva ehk rohkem kui kaks aastat tagasi. “See värav tähendas mulle meeletult. Kui ma sain raske põlvevigastuse, siis lihtsalt leppisin sellega. Viimase kahe aasta jooksul olen saanud kõige kauem treenida kümme nädalat järjest. Ma aga tundsin päev enne matši, et miskit juhtub ja ma löön värava eest võrku,” rõõmustas vigastustest räsitud ründaja.

scroll to top