fbpx
Close

Solskjaer ei taha suvel Unitedist lahkuda

Avatar

Ole Gunnar Solskjaer. Foto: AP/Scanpix

Eelmisel kuul ajutiseks peatreeneriks määratud Ole Gunnar Solskjaer on pärast 2:0 triumfi Newcastle’i vastu võitnud oma esimest neli mängu ja tõusnud legendaarse Matt Busby kõrvale, kes samuti oma debüüdil võttis esimese nelja matšiga vaid võidud.

Nüüd tagasi Unitedis olev norralane on üliõnnelik ja rahul ning on suutnud mängupilti muuta klubi traditsioone arvesse võttes kodusemaks, viljeledes ründavat, ilusat ja atraktiivset jalgpalli. Ajutine juhendaja on ametis hooaja lõpuni, kuni juhtkond otsib tiimile pikemaajalise peatreeneri.

“Ma ei taha klubist lahkuda,” kui talt uuriti mängujärgselt, kas mees lahkub maikuus tagasi Moldesse. Samuti ei olnud ta ülemäära elevil Sir Matti rekordi kordamisest, rõhutades vaid, et see saavutus läheb küll ajalooraamatutesse, ent ta ei mõtle sellele.

“Mõtlen vaid järgmisele mängule, sest kui võidad selle klubiga neli järjest, võid võita veel neli. See on standard, millega oleme siin harjunud,” oli endine ründaja ambitsioonikas. Järgmine mäng seisab neil ees Tottenhamiga.

scroll to top