fbpx
Close

Emeryl on motivatsioon Burnley mänguks olemas: tahame Meistrite liigas mängida!

Avatar

Unai Emery. Foto: Reuters/Scanpix

Arsenalil on käsil kerge mõõn nagu hooaja alguseski, kui saadi kaks järjestikust kaotust. Üllatuskaotus Southamptonile ning koduväljakul Tottenhami vastu allajäämine on Unai Emery ja tema tiimi kerge surve alla, ent hispaanlasel on mõõna seljatamiseks motivatsioon olemas.

Kaks aastat pole Arsenal mänginud Meistrite liigas ning Emery tahab sellele lõpu teha. “Meie tulemused on olnud head, ent vajame rohkemat. Peame taktikaliselt arenema ja vaeva nägema, ent vajame aega. Usun tiimi ja meie tehtud töösse ning kui jätkame iga mänguga paremaks muutumist, ning võidame Burnleyt, siis suudame tabeli tippudele lähedal olla,” rääkis ta Sky Sportsile.

Euroopa liigas Artur Pika eksklubi BATE-ga kokku loositud Arsenal on ilmselge favoriit ning selle turniiri spetsialist Emery ei välista tiitlijahti. “Meistrite liigasse saamiseks on kaks viisi ning teame, et tegemist pole lihtsa ülesandega. Aga kui me oleme ambitsioonikad ning võimsa mentaliteediga, siis usun, et püüame ja suudame järgmisel hooajal sinna jõuda.”

scroll to top