fbpx
Close

United uurib AS Roma poolkaitsja kohta, AC Milan noolib Chelsea veterani

Avatar

Foto: AFP/Scanpix

AS Romal on keskväljal talendikas poolkaitsja Lorenzo Pellegrini, kes on jäänud silma ka Manchester Unitedi peatreenerile Jose Mourinhole. Itaalia meedia andmetel käisid klubide ametnikud laupäeval läbirääkimistel ning diil võib toimuda juba jaanuaris. Samal ajal tunneb AC Milan huvi Chelsea ekskapteni Gary Cahilli vastu.

Suvel kahest poolkaitsjast loobunud AS Roma spordidirektor Monchi soovib Pellegrinile pakkuda uut lepingut, mis tühistaks mängija 30 miljoni eurose väljaostuklausli. Mängija agent aga pooldaks üleminekut, sest United pakuks itaallasele kaks korda suuremat palka kui ta praegu Roomas teenib.

AC Milan on jäänud ilma kolmest keskkaitsjast, kes langenud vigastuste küüsi ning kunagine Euroopa suurjõud otsib endale kaitseliini üht täiendust. Suvel vabaagendiks saav Chelsea ekskapten Gary Cahill on tänavu pallinud vaid 21 minutit ning inglane ei ole uue peatreeneri Maurizio Sarri plaanides. Itaalia meedia andmetel võib lüke toimuda juba jaanuarikuus.

Samuti suvel tööta jääv Manchester Unitedi äärekaitsja Antonio Valencia võib veel enda käesolevat lepingut aasta võrra pikendada, kui klubi seda soovib. Kui ekuadorlane aga jääb klubita, siis soovib ta Premier League’is jätkata ning Metro andmetel pole tema jaoks probleemi liituda mõne rivaaliga.

 

scroll to top