fbpx
Close

Miks näib Klavani alustamine West Bromi vastu ülitõenäoline?

Avatar

Foto: Imago-Focus Images/Scanpix

Premier League’i 35. mänguvoor viib Liverpooli tabeli põhjakihi West Bromi staadionile. Eeldatav oleks võimas võit, kus ka meie mees teeks kaasa täismängu. Aga kas kõiks peaks niimoodi minema?

Võimas võit on muutunud küsitavaks, sest West Brom on kaotusteseeria lõpetanud ning viimases mängus võeti Manchester Unitedilt endalt üllatuslik võit Old Traffordil. Seekord pallib West Brom kodus ja neil pole kaotada midagi: kuna Liverpool ei lähe platsile parima koosseisuga, siis seljavõidust võib asi olla väga kaugel.

Teisipäevaõhtune Meistrite liiga poolfinaalkohtumine kodusel Anfieldil tähendab, et Jürgen Klopp teeb tiimis kindlasti muudatusi. Talisman Mohamed Salah saab kindlasti puhkust, miks mitte ka Roberto Firmino ja kaitseliinis näiteks Virgil van Dijk.

Just hollandlase puhkepäev tekitab võimaluse Klavanile, keda saab ülisuure tõenäosusega näha laupäeval West Bromi vastu algkoosseisus.

Kohtumises näeme väravaid – see on väga kindel. Kolme värava korral maksab Optibet raha tagasi 1,8-kordselt ning Liverpooli kaheväravalise võidu puhul kukub Optibeti kontole 2,3-kordne tagasimakse.

 

 

scroll to top