fbpx
Close

Pogba agent üritas prantslast kaks kuud tagasi Manchester Citysse müüa?

Avatar

Paul Pogba. Foto: AFP/Scanpix

Manchesteri derbi eel on käima läinud kummaline saaga: nimelt väitis Manchester City peatreener Pep Guardiola, et rivaalklubi kalleima palluri Paul Pogba agent Mino Raiola pakkus prantslast Manchester Cityle.

Selles uudises poleks miskit erilist, arvestades, et Pogbal oli Juventusest lahkumisel laual nii Real Madridi, PSG ja ka Manchester City pakkumine. Aga Guardiola väitis, et Raiola võttis klubiga ühendust alles sel jaanuaril!

Raiola ise on väitnud, et Guardiolaga pole tema otse suhelnud, kuid ei lükanud ümber mängijate pakkumist klubile. “Ma ei suhtleks temaga oma mängijate teemal, vaid klubi endaga. Nad on fantastiline tiim suurepärase treeneriga,” ütles 50-aastane itaalia juurtega Hollandi kodakondsusega agent.

City peatreener ütles, et nad poleks Pogbat ostnud. “Meil pole Pogba ostmiseks raha, sest ta on nii kallis,” sõnas Pep BBC-le. “Pogba on imeline pallur, ta on tipp-tippmängija.”

Paul Pogba säutsus pärast uudise avalikustamist:

Kui põhifookus on Paul Pogbal, siis tasub mainida, et Raiola teinegi klient, nüüd Arsenaliga liitunud Henrikh Mkhitarjan oli City jaoks saadaval.

scroll to top