fbpx
Close

United ja Wolverhampton võtsid suure võidu, Arsenal paistis jälle kohmetusega silma

Avatar

Manchester United. Foto: AFP/Scanpix

Euroopa liigas selgusid neljapäeval meeskonnad, kes pääsesid edasi 32 parima sekka. Ainsad Inglismaa klubid Manchester United, Wolverhampton Wanderers ja Londoni Arsenal täitsid oma eesmärgi, aga viimasel ei tasu tulemuse üle kuigi õnnelik olla.

Arsenal läks F-alagrupis võõrsil vastamisi belglaste Liege’i Standardiga ning 47. minutil jäädi Samuel Bastieni väravast kaotusseisu. Võõrustajatel oli Selim Amallahi tabamusest 69. minutiks teinegi olemas, ent võitu see siiski ei tähendanud. 78. minutil vähendas kaotusseisu Alexandre Lacazette ja peagi oli täpne ka 18-aastane ründetalent Bukayo Saka. Arsenal lõpetas alagrupis pärast 2:2 viigimängu 11 punktiga esikohal. Frankfurdi Eintracht järgnes üheksa, Liege’i Standard kaheksa ja Vitoria de Guimaraes viie silmaga.

K-alagrupis võitis Wolverhampton Wanderers türklaste Istanbuli Besiktasi 4:0. Kõik väravad sündisid teisel poolajal, Diogo Jota sai kübaratrikiga hakkama ning ühe tabamuse lisas Leander Dendoncker. Braga lõpetas alagrupis esikohal 14 punktiga ja Wolverhamptoni saagiks jäi 13 punkti. Kolmandaks platseerus Bratislava Slovan nelja punktiga ning Besiktas jäi viimaseks kolme punktiga.

L-alagrupis oli Manchester United samuti 4:0 üle AZ Alkmaarist. Hollandi klubile löödi ka kõik väravad teisel poolajal: Mason Greenwood skooris kahel korral ning teised tabamused kanti Ashley Youngi ja Juan Mata nimele. Alagrupist liikus United esimesena edasi, olles kogunud 13 punkti. Vaatamata suurele kaotusele tagasi edasipääsu ka Alkmaar üheksa punktiga, Belgradi Partizan jäi kaheksa ja Astana kolme punkti peale.

Tulemused:

Liege’i Standard – Arsenal 2:2

Frankfurdi Eintracht – Vitoria de Guimaraes 2:3

Wolverhampton Wanderers – Istanbuli Besiktas 4:0

Bratislava Slovan – Braga 2:4

Manchester United – AZ Alkmaar 4:0

Belgradi Partizan – Astana 4:1

scroll to top