fbpx
Close

Otsustava penalti tõrjunud Adrian sai vajaliku inspiratsioonisüsti Van Dijkilt, klubi legend lubas kiiprile oma maja ära anda

Avatar

Adrian. Foto: Imago Images/Scanpix

Liverpooli värskeim trofee auhinnakapis tuli suuresti tänu Alissoni asendava kiipri Adriani kangelastõrjele, kui ta Chelsea ründaja Tammy Abrahami löögi tõrjus. Lisaajal oli Adrian aga tähelepanu keskpunktis, kui ta Abrahami trahvikastis maha võttis ning Jorginho löögi väravavõrku lasi. Vajalik inspiratsioon tuhast tõusmiseks tuli aga maailma ühelt parimalt keskkaitsjalt Virgil van Dijkilt.

Hollandi koondislane teadis täpselt, kuidas klubi värskeimat ostu motiveerida, mis lõpuks ka oodatud tulemuseni viis. “Ütlesin enne mängu, et finaalis võib kõike juhtuda ning lõpuks otsustasid penaltid mängu. Ütlesin Adrianile enne penaltiseeriat, et ta võib tõusta kangelaseks. Ta suutiski seda ning olen tema ning klubi üle väga õnnelik,” sõnas hollandlane mängujärgselt BT Sportile.

Kogu oma karjääri Liverpoolis veetnud Jamie Carragher oli hispaanlase tõrjest niivõrd liigutatud, et hõikas välja loosungi, kus lubas puurivahile oma maja anda. Nimelt oli viiendal augustil klubiga liitunud Adrian vaadanud endale elukohta ning silma hakkas just Carragheri müüdav elamu.

scroll to top