fbpx
Close

Liverpooli äärekaitsja: City teab, et nad peavad pidevalt üle õla vaatama

Avatar

Andy Robertson. Foto: EPA/Scanpix

Liverpool on teinud viimaste hooaegadega mitmeid suuri samme tipu suunas ning tänavune liigahooaeg lõpetati rekordilise 97 punktiga, jäädes tiitlikaitsjale Manchester Cityle alla vaid punktiga. Punasärkide äärekaitsja, liiga üks parimaid söödujagajaid Andy Robertson andis mõista, et nemad jalga gaasipedaalilt ära ei võta ning City peab arvestama, et Liverpool tuli selleks, et jääda.

“Oleme noor ja võimsa ühtekuuluvustundega tiim. Loodetavasti oleme sin mitmeid aastaid ja järgmisel hooajal oleme veelgi küpsemad ja kogenumad. Manchester City teab loodetavasti, et oleme siin selleks, et jääda. Me teame, et nemad jäävad tippu, sest nad on uskumatud. Loodame väga, et suvel kellestki ilma ei jää. Lähme järgmisele hooajale vastu võimsamalt kui eales varem. Iseasi, kas suudame veel võimsamalt mängida, aga loodetavasti,” ütles vasakkaitsja BBC-le.

Nüüd on mõtted juba juunikuu alguses peetaval Meistrite liiga finaalil, kuhu Liverpool läheb favoriidina, kui kohtutakse Tottenhamiga. “Kõik muu on juba unustatud. Ma ei usu, et mõtleme Premier League’i hõbedale ja muule jamale. On olnud palju häid ja mitte eriti halbu hetki. Olen kindel, et võtsime nendest õppust ja lihtsalt peame kõik teadmised järgmisse hooaega kaasa võtma,” lisas ta.

scroll to top