fbpx
Close

Üllatused jätkuvad: vähemusse jäänud Kolumbia jäi Jaapanile lõpuks ikkagi alla

Avatar

Foto: AP/Scanpix

Tänavune MM on olnud meeletult üllatusterohke ning tänane avamäng valmistas järjekordse ootamatuse, kui Kolumbia jäi alla Jaapanile. Vähemusse jäänud kolumblased kinkisid jaapanlastele penalti, suutsid küll vähemuses viigistada, ent teisel poolajal suutsid Tõusva Päikese Maa kodanikud standardolukorra realiseerida.

Juba kolmandal minutil jäid ladina-ameeriklased kümnekesi, kui Carlos Sanchez tõrjus selge väravasse lendava löögi käevarrega. Kohtunik Damir Skomina ei mõelnud pikalt ja andis Jaapanile penalti ning patustajale punase kaardi. Borussia Dortmundi pallur Shinji Kagawa penaltipunktilt ei eksinud.

James Rodriguezita alustanud Kolumbia pani seejärel tempo peale ning Juan Quintero geniaalne karistuslöök ületas napilt väravajoone, viigistades seisu. 60. minutil sekkus Quintero asemel vahetusest mängu James Rodriguez, ent tema panus jäi nigelaks. Soovitud võiduväravat ei tulnud ning hoopis Yuya Osako oli nurgalöögiolukorras vaba ja koksas palli tagumisse nurka.

Vaata väravaid SIIT.

Kolumbia on pannud end nüüd raskesse seisu, sest mängu Jaapaniga nähti kui kindlaimat kolme punkti. Nüüd on veel vaja kohtuda oma valikgrupi kinni pannud Poolaga ning Liverpooli välgu Sadio Mane eestvedamisel liikuva Senegaliga.

scroll to top