fbpx
Close

Plats puhtaks: enamik Wengeri personalist saadeti Arsenalist minema

Avatar

Arsene Wenger. Foto: AFP/Scanpix

Arsenali legendaardse peatreeneri Arsene Wengeri aeg klubis on saanud ühele poole ja koos prantslasega said hundipassi enamik treeneritiimist, muuhulgas 23 aastat klubi meditsiiniosakonna juhina töötanud Colin Lewin.

Kui Wengeri lahkumine oli selge, siis õhus olid spekulatsioonid, mida tehakse ülejäänud personaliga. Mitmed on väga staažikad ja ülikogenud profid, kellel 20+ aastat kogemust Arsenalis turjal.

Enne pühapäevast mängu Huddersfieldiga saadi reedel veel kõik koos viimast korda kokku ning pärast esindustiimi treeningut peeti maha koosolek, kus osales terve treeneritiim. Sealt hakkas hargenema valus tõde paljudele – pikk ja mälestusväärne töö Arsenalis on saanud lõpu ning paluti endale uus töö otsida.

BBC Sporti ajakirjaniku David Ornsteini andmetel oli just meditsiiniosakonna juhi Colin Lewini vallandamine suureks šokiks paljudele, muutes mitmed mängijad pahuraks. On näha, et Arsenal hakkab suvel tõepoolest oma klubi reformima, ent poleks imestada, kui tehakse Manchester Unitedit ehk suure hurraaga lastakse kogenud inimesed, kes tunnevad klubi läbi ja lõhki, lahti ning uuel personalil võtab Arsenali tundma õppimine aega, millest tulenevalt võib Londoni punavalgel klubil ees oodata üliraske järgmine hooaeg.

scroll to top