fbpx
Close

Tottenhami äärekaitsja: ilmselgelt klubi mind enam ei vaja, aga ma ei lahku

Avatar

Danny Rose. Foto: Reuters/Scanpix

Tottenham Hotspuri vasakkaitsja Danny Rose kinnitas, et Londoni klubis tal tulevikku pole, kuid 29-aastane mängumees ei kavatse enne lepingu lõppemist uut meeskonda ka otsima hakata.

“Kõik on selge, mis enne hooaja algust juhtus. Inimesed kõrgematel korrustel Tottenhamis püüdsid teha seda, mida püüdsid. Olen öelnud, et mu lepingust on 18 kuud alles ja ma ei lähe enne kuhugi, kui see on läbi saanud. Jaanuaris te hakkate ilmselt midagi klubivahetusest kuulma. Ütlen teile praegu ära, et ma ei lähe kuhugi, kui leping pole lõppenud. Tottenhami juht Daniel Levy ütles mulle suvel, et mulle pole uut lepingut pakkuda ja lepin sellega. Austan seda, liigume edasi,” rääkis Inglismaa koondislane Rose Evening Standardi vahendusel.

“Mu leping kestab veel 18 kuud, misjärel lahkun sellest jalgpalliklubist. Inimesed ajakirjanduses saavad aega säästa, kui üritavad saada infot jaanuari kohta, mis räägivad, et mind müüakse teise klubisse. Saan teile nüüd öelda, et seda ei juhtu. Tean, mida inimesed üritasid suvel teha. Mingeid pakkumisi polnud, tühi jutt. Kui peatreener ei kutsu sind  enam oma kontorisse ja ei anna enam soovitusi, siis hakkaksin mõtlema, et Tottenhamist on aeg lahkuda. Aga seni, kuni seda ei juhtu, ma ei lähe kuhugi. Olen õnnelik, et Tottenhamis on peatreener, kes esimesest päevast, mil kohtusime, on alati minu poolt olnud – ükskõik, millistes olukordades ja meedia poolt öeldud tühjast jutust, et mind müüakse või ma pole Mauricio Pochettino plaanides.”

scroll to top