fbpx
Close

Marcelo karm meenutus: ma ei saanud 2018. aasta Meistrite liiga finaalis hingata

Avatar

Marcelo. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Madridi Reali vasakkaitsja Marcelo meenutas The Players Tribune’ile antud intervjuus, et eelmise aasta Meistrite liiga finaalis oli tal ärevuse tõttu pea võimatu hingata.

“Oled alati [enne selliseid mänge] närvis, aga tol korral oli midagi teistmoodi. Mõtlesin, et lämbun. Kõik algas ööl enne finaali. Ma ei suutnud süüa ega magada, vaid ainult mängust mõelda. Kui sul on võimalus ajalugu teha (võita kolm Meistrite liiga trofeed järjest – toim.), siis tunned suuremat koormat ja just seda ma tundsingi. Ma polnud kunagi varem sellist ärevust tundnud. Kaalusin isegi arstile helistamist, aga muretsesin, et ta käseb mul mitte mängida. Ja ma pidin selles finaalis mängima,” rääkis 31-aastane brasiillane.

“Riietusruumis oli mul raske hingata, aga ütlesin endale, et maailmas on miljoneid lapsi, kes unistaks sellises finaalis mängimisest. Ütlesin endale, et rahuneksin ja sidusin putsapaelu. Teadsin, et kui juba väljakule lähen, on kõik korras. Midagi halba ei saa juhtuda ja kui pall on sul jala juures, siis lihtsalt ei mõtle muule. Aga kui astusin platsile, siis endiselt oli mul hingamisega raskusi ja mõtlesin, et kui pean täna õhtul surema, siis suren. Kui pall läks auti sisseviskeks, siis oli mul hetk aega mõelda ja hakkasin nutma. Seda polnud minuga kunagi varem juhtunud. Olin sellises seisus kümme sekundit, misjärel ütlesin endale: “sa pead oma vastast katma!” ning tulin reaalsusesse tagasi, et mängida nagu oleksin laps,” lisas Marcelo, kes aitas toona Realil finaali Liverpooli vastu 3:1 võita.

scroll to top