fbpx
Close

Atalantast ootamatult lahkunud võtmemängija: peatreener Gasperini tahtis mulle kallale tulla!

Avatar

Atalanta meeskond. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Viimaste aastatega Itaalia tippklubide sekka murdnud Atalanta jaoks võttis eelmise hooaja keskpaigas olukord veidi ootamatu pöörde, kui jaanuaris lahkus meeskonnast üks olulisim mängija Alejandro Gomez, kes liitus Sevillaga. Kui siiani arvati, et tegemist oli teadliku otsusega, siis nüüd selgitas Gomez, et selle taga oli Atalanta peatreener Gian Piero Gasperini ja klubi juhtkond, kellest kumbki ei suutnud tema ees vabandada Meistrite liiga mängus Midtjyllandi vastu inetuks kiskunud olukorra tõttu.

“Ma ei allunud tema (Gasperini) korraldustele, mis puudutas taktikalist poolt. Esimese poolaja lõpuni oli kümme minutit jäänud ning ta palus mul paremal äärel mängida, kuigi olin väga edukalt vasakul tegutsenud. Ma ütlesin, et ei tee seda. Olles seda keset mängu teinud, kaamerate ees… oli väga hea, et ta ärritus. Teadsin juba, et poolajal vahetab ta mind välja ja nii ta tegigi. Aga poolajal riietusruumis olles astus ta oma piiridest üle ja püüdis mind füüsiliselt rünnata,” ütles 33-aastane Gomez intervjuus La Nacioni’le.

“Kui on füüsilist agressiooni, siis on see tolereerimatu. Palusin klubi presidendi Antonio Percassiga kohtumist ja ütlesin talle, et mul pole mingit probleemi siin jätkata ning ühtlasi nõustudes, et eksisin. Kaptenina ei käitunud ma kenasti, olin olnud halb näide, kes ei allu treeneri korraldustele. Aga ütlesin presidendile, et Gasperini võlgneb mulle vabanduse. Järgmisel päeval oli kogu meeskonnaga kohtumine. Vabandasin treeneri ees ja samuti meeskonnakaaslaste ees, mis juhtus. Ja treenerilt mina mingit vabandust vastu ei saanud.”

“Pärast mõne päeva möödumist rääkisin uuesti presidendiga, et ei taha Atalantas olles Gasperiniga koos töötada. President ütles, et tal pole kavatsust mind eemale jätta ega klubist minema lüüa. Sõda aga algas ja mulle läks maksma see, et mind jäeti meeskonnast välja ning treenisin lõpuks reservmeeskonna mängijatega. See oli inetu, sest pärast seitset aastat jätsid nad mind sinna lihtsalt vedelema, pärast kõike seda, mida olin klubile andnud. Nad käitusid halvasti. Presidendil polnud mune, et paluda treeneril minu ees vabandada. See oli kõige lõpp.”

“Inimesed ei tea, mis juhtus. Seega lihtsalt räägin praegu. Inimesed saavad nüüd teada tõde, mida nad väärivad ja mida mina väärin. Päev päeva järel ma haihtusin. Ajakirjanikud lõpetasid minult küsimise Atalanta kohta ega tee seda mu endiste meeskonnakaaslastega. Näis, nagu lõpetasin Atalantas eksisteerimise. Arvan, et nende eesmärk oli kogu süü minu kaela veeretada. See pole aga tõsi. Võib-olla on inimesed minu peale vihased, sest arvati, et mina ei tahtnud ise Atalantas jätkata või usutakse, et eelistasin Sevillasse minna rohkem raha teenima. Mitte midagi pole sellest tõsi. Oli aeg, et fännid kuuleksid tõde,” lõpetas argentiinlane.

scroll to top